Grøn Ishøj

Motorer, Mozart og medrivende gospel…
Kulturdag på Thorsbro Vandværk søndag 21. juni 13.00-16.00

Kom til en anderledes kulturoplevelse på det gamle museumsvandværk, hvor programmet denne gang er en blanding af klassisk musik, sprudlende gospel og lyd fra de gamle dieselmotorer. Hvert år ved fejringen af Det Grønne Ishøj kan du se indenfor i den bygningsmæssig kulturperle beliggende i skoven.
Traditionen tro synger IceGlory 13.00 et repertoire af nyere gospel såvel som gamle spirituals. IceGlory er et åbent kor, hvor alle sangglade kan være med. Koncerten på vandværket er sæsonens afslutning, men alle der har lyst at synge gospel er velkomne til at møde op i Vejleå Kirke ved Ishøj Station tirsdag 11. august 19.00, hvor efterårssæsonen starter.

Fra Ishøj Kulturskole kommer to unge klarinettister til Thorsbro og spiller små duetter af Mozart. Victor Bang Malmkjær (17 år) og Monika Mogensen (21 år) går begge på MGK på Ishøj Kulturskole. MGK er en musikalsk uddannelse, der tilbyder unge musiktalenter et musikalsk grundkursus, hvor slutresultatet er et niveau som svarer til Det Danske Musikkonservatoriums krav om optagelse.

Efter de musikalske indslag tager motor-entusiasterne fra museumsforeningen over og starter de gamle B&W motorer fra 1932. I sin tid forsynede disse københavnerne med store mængder vand fra området omkring Lille Vejleå, den dengang sejlbare å, hvor 10 kilder sprang med rent vand alene i Torslunde-Solhøj området.

 

 

Grøn Ishøj
Tid : 21 jun 13:00 - 16:00
Kategori: